product-image

Vredestein Sportrac 3 205/65 VR15 94V


167.02лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

Vredestein
производител


Летни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (7)

Мариета Стоянова София
VREDESTEIN SPORTRAC 3 205/60 R16 92V

рейтинг:

Гумите са добри, поне засега се държат така, надявам се да нямам проблеми в бъдеще. Но не съм доволна от обслужването - първо доставката ми се забави с една седмица. Монтажът се извърши доста бързо от мобилния екип, но както се оказа по-късно - некачествено. Няколко дни по-късно се получи тропане в предната част и подозирайки проблеми в ходовата част, посетих оторизирания сервиз, в който се обслужва автомобила ми. Оказа се, че всички джанти не са монтирани добре и болтовете не са завъртяни достатъчно здраво!!! Най-лошото е, че когато се обадих да се оплача във фирмата, едва ли не ме обвиниха, че аз съм виновна, че не съм надзиравала как се монтират гумите ми или че някой друг ми е развътрял болтовете. Съжалявам, но с такова обслужване не се печелят, а се губят клиенти!

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте!  Съжаляваме за неприятностите, но при така описаните от Вас обстоятелства е малко вероятно проблема да е причинен от нас.  

Болтовете или са затегнати добре или не и средно положение няма. При недобре затегнати болтове описаното от Вас тропане ще се появи почти ВЕДНАГА, още в първите няколко километра, а не след няколко дни. При положение че както твърдите става въпрос и за четирите джанти е просто абсурд да шофирате няколко дни без проблем и чак след това да се появи тропането. Това наше твърдение може да го проверите в който и да е сервиз за гуми, сигурни сме, че колегите ще потвърдят.

Тъй като джанти са били със секретни болтове, колежката която Ви е отговорила по телефона основателно е предположила, че е възможно да става въпрос за неуспешен опит за кражба или други злоумишлени действия на трети лица. 

Също така не отговаря на истината твърдението Ви, че доставката и монтажът са закъснели. Поръчката е от 05.04. за гуми с доставка от чужбина в срок до 7 работни дни. Монтажът е извършен на 17.04., което е 6-тия пълен работен ден от пускането поръчката.

сряда 25 април, 2012

рейтинг:

Много бързо обработиха поръчката, гумите са много добри. А дота е 13/11 :-) по пресни едва ли можеше да са. Поздравления!

събота 30 април, 2011

Христо Иванов софия
Vredestein Sportrac 3 195/50 VR15 82V

рейтинг:

Аз също съм доволен от автогуми.бързо ги доставиха гумите с пресен дот.този размер на гумите само да уточня нямат протектор на джантата,грешката си е моя.

петък 29 април, 2011

Йордан Йорданов гр. София
Vredestein Sportrac 3 205/55 R16 91V

рейтинг:

За първи път се възползвам от услугите на AVTOGUMI.BG и да ви си призная сам много доволен.Първо поръчката ми беше обработена на момента и се определи дата за монтаж.На точната дата и час пристигна човека който трябваше да монтира гумите и го направи много бързо и професионално.Относно самите гуми какво да кажа :ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.Гумите са с ДОТ: 13/11 и са произведени в Холандия, а на другия ден имах възможността да ги изпробвам след като ми се наложи да пътувам да Русе и останах много ама много впечатлен.Много добре се държат на пътя, не са шумни (това е една от най тихите гуми), возят много меко почти не се усещат дупките и на мокро са много стабилни. ПРОСТО ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА И РАБОТЕТЕ ВСЕ ТАКА ПРОФЕСИОНАЛНО ОТЛИЧЕН 6 ОТ МЕН

четвъртък 14 април, 2011

Росен Янев гр. София
Vredestein Sportrac 3 195/65 VR15 91V

рейтинг:

Много добра гума - много добро сцепление на мокра настилка. И както винаги перфектно обслужване. ;)

сряда 13 април, 2011

ИЛИЯН АНДРЕЕВ Монтана
Vredestein Sportrac 3 205/55 R16 91V

рейтинг:

За втори път поръчвам гуми от тук.Веднага след поръчката се свързаха с мен и ми обясниха,че въпросните гуми ги няма в наличност,но когато ги доставят в страната ще ме уведомят.Наистина днес получих гумите с дот 0511 и произведени в Холандия.Много съм доволен и занапред,когато си поръчвам гуми,само тях ще използвам.Просто ме спечелиха като клиент. А относно гумите мисля че са перфектни.

неделя 06 март, 2011

Стоил Петров гр. София
Vredestein Sportrac 3 195/65 VR15 91V

рейтинг:

Много съм доволен от тези гуми - стабилно поведение на автомобила и тихо поемат неравностите по пътната настилка.

понеделник 10 май, 2010