Отзив

Елица Троева
Dunlop Sp01 185/65 R14 86H
[SP01]

сряда 27 април, 2011

Сумата на поръчката на преждеговорившия Кирил Димитров е доста голяма (пък и малка да е-все тая), така че бихте могли да врътнете едно телефонче до въпросния доставчик да го питате дали могат да ви кажат ДОТ. Нещо взехте да се излагате и да проявявате доста наглост. Недопустимо е за един добър търговец да нарича клиентските желания "прищявка" - голям срам за вас!!! Самият Кирил съветвам да поръча гумите и като ги види наживо,ако не му харесат да не ги купува!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Всичко, което предлагате е било направено от наша страна!!! Клиентът е бил уведомен, че гумите няма да са по-стари от 2010 г., но за този артикул не може да се даде точна информация за ДОТ-а. Този отговор не е удовлетворил г-н Димитров и не сме имали друг избор освен да откажем поръчката, тъй като не можем да изпълним изискванията на клиента.

Никъде не афишираме, че има възможност за проверка на точен ДОТ на всеки артикул, а и подобна "услуга" не се предлага от никой голям онлайн магазин за гуми в Европа. Разбира се, всички наши клиенти имат опцията да прегледат гумите при получаване и да ги откажат при стар ДОТ или някакъв друг проблем.

Рейтинг: