product-image

NOKIAN z g2 225/45 R17 94W XL


232.01лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

FP
с борд за защита на джантата

XL
подсилена гума с по-висок товарен индекс

Nokian
производител


Летни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (2)

рейтинг:

Така след моето оплакване веднага се свързаха с мен и наистина се разбра че е станала неволна грешка с ДОТ-а на гумите, която не е чак толкова фатална...фатално щеше да бъде ако никой не ми беше обърнал внимание...Отношението към клиента е едно от най-важните неща, а тук то е на много добро ниво! Поздравявам екипа на Автогуми България и най-вече дамата, която ми обърна цялото това внимание!

петък 01 октомври, 2010

рейтинг:

Изключително недоволен останах, но не към самата гума! След като единия вид гуми беше изчерпан, се насочих към тази и исках ДОТ 2010, след проверка на служителите, ми се обаждат и казват че имат налични гуми с ДОТ края на 2009...Добре, съгласих се, донякъде! В сряда на 29.09 пристигнаха гумите и какво да видя пише ДОТ 2008 и много се ядосах!!! Е обяснете ми какво е това нещо да дадеш почти 1000лв за гуми на точно 2 години, при положение че изрично ми казаха че са края на 2009 или гуми на около 10месеца от както са произведени и изведнъж останах много неприятно изненадан!!! Страшно много съжалявам и чакам вашия логичен отговор!!!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Действително е станало недоглеждане от наша страна и на клиента са изпратени гуми по-стари от предварително уговореното. В такива случаи клиента трябва да откаже поръчката при получаването от куриера и да се свърже с нас за да отстраним проблема. За съжаление клиента ни е писал, чак след като е монтирал гумите на автомобила си и вече няма възможност те да бъдат заменени. За това с клиента е договорена финансова компенсация.

четвъртък 30 септември, 2010