product-image

GOODYEAR DuraGrip 185/65 R15 88T


107.87лв.
С ВКЛ. ДДС

C
B
66

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

88
до 560 кг (на гума)

T
до 190 км/ч

Goodyear
производител


Летни

EAN 5452000452801  Тегло на продукта: 8.47 кг

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (2)

Кирил Кирилов Русе
Goodyear Duragrip 175/65 R14 82T

рейтинг:

Благодаря за коментара. И аз това се надявах - гумите да се оправят със затопляне на времето и след минаване на определен пробег. Да си кажа честно, останах много изненадан от факта, че ми изчезна лекото трептене на волана при висока скорост, което от поне две години ме тормози. Новата гума си е нова и разсее съмненията ми, че имам проблем с предницата. Със затопляне на времето ми се струва, че и гумата започна да вози по-меко. Също така се подобри малко и държането в завоите. За жалост, в скоро време ще се разделям със сегашната си кола така, че може да ме чакате на есен за нови зимни гуми :)

събота 14 май, 2011

Кирил Кирилов Русе
Goodyear Duragrip 175/65 R14 82T

рейтинг:

След 250-300 км с тях, не съм много доволен. Все пак е студено, но държането в завои е незадоволително. Там, където предния ден минах с Goodyear Ultra Grip 7 + с над 50 км/ч, без да поднесе предницата, с DuraGrip колата тръгва като шейна, преди още да е стигнала 50 км/ч. Днес дори на лек дъжд, 40 км/ч бе границата. Зимната гума няма грешка, но тая не става. Освен това вози много по-твърдо от зимната Goodyear Ultragrip 7+ . С оригиналните ми Goodyear GT3, произведени във Франция, съм вземал тоя завой с близо 60 км/ч, преди да поднесе колата. Тия Dura Grip са турско производство и никой не може да ме убеди, че няма значение страната производител! Ако знаех че са турски, щях да взема други гуми от тоя сайт( може би Mishelin, Pireli или Continental), независимо от цената! Моля ви, пишете страната производител за в бъдеще, защото е срамота да се продават Goodyear, произведени в Турция. Първата ми работа, когато купувах новата си кола преди 5 години бе да попитам, къде е произведена. Ако бе в Турция, просто нямаше да я купя. За щастие бе германска и вече 5 години нямам никакви проблеми с нея.

коментар на АВТОГУМИ.бг: Сутрин температурите все още са по-подходящи за зимни гуми, чийто каучук е по-мек. Нормално е на мокро и при ниски температури лятната гума да се представи по-зле от зимната. А това от кои заводи се доставя продукцията за българския пазар, не зависи от вносителите, а изцяло от производителя и е масова практика при всички марки подобни бюджетни размери да се произвеждат в страни като Полша, Словакия, Румъния, Турция и т.н.

сряда 30 март, 2011