product-image

Goodyear F1 asym 245/45 YR18 100Y XL


363.80лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

XL
подсилена гума с по-висок товарен индекс

Goodyear
производител


Летни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (2)

Vesela Galea
Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC SUV SUV 255/55R18 * FP XL ROF RSC 109V

рейтинг:

Бяхме предупредени, че гумите са произведени 2017 година. Съгласихме се да ги купим, т.к. ни гарантираха, че са в отлично състояние. На място в офиса, обслужването беше много любезно и персоналът много мил. Но като донесоха гумите, видях, че въобще не изглеждат като нови. Целите бяха прашасали и не бяха чисто черен цвят, както би трябвало да изглежда нова гума. Малко се почувствах излъгана и надали друг път пак ще се обърна към вас.

понеделник 08 април, 2019

AVTOGUMI.BG отговори:

понеделник 08 април, 2019

Здравейте,

Поръчаните от Вас гуми са рядък вариант и при обработването на поръчката колегите коректно и предварително са Ви уведомили, че са от началото на 2017 г.

Дори при правилно съхранение в склад е нормално гуми на две години да загубят цвят, но това засяга само най-горния слой на каучука, а не общия ресурс на гумата.

Външният вид не влияе на поведението на гумите на пътя и след няколко седмици употреба сама ще се убедите в това. 

НИКИ КОКОВ Смолян
Goodyear Eagle f1 asym 205/55 R17 91Y

рейтинг:

Здравейте ... Искам да изкажа и моето мнение, но първо ще разкажа и за моят случай с АВТОГУМИ.бг. Имаше промоция на гуми Малоя 194лв./бр. Какво се оказа- промоцията е само на една от четирите, които аз бих искал да купя, но това никъде, ама никъде не бе опоменато! Другите три гуми бяха на стандартната цена 237 лв./бр. Нещото което все пак е добро е, че след моята констатация „промоцията” беше изтрита. И ве пак трябва ли да стигаме до такива констатации от клиент/и... Колегата Балтаджиев е много, много прав!!! Отговора на АВТОГУМИ.бг. бих го талкувал единствено и само като некопетентност и то във всичките му аспекти! 1. Никой клиент не го интересува, какво сте правили старите гуми. 2. Размерът 205/50/17 не е изключително рядък а напротив, нека бъдем реалисти. Да изброя ли фабрично колите, които са с тези размери гуми или... поне ще Ви подскажа: Ford Mondeo III 2002- 2007, Reno Espace ... 3. Защо чакате да се случват подобни неща(не давате пълната информация за това което продавате + криене на лошите страни на продукта-в случая DOT-a) и после да се мъчите да ги „поправяте”? 4. Ами господа от АВТОГУМИ.бг. не се правете че не знете... Всеки онлайн магазин е с опцията оглед на доставката преди покупката!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Уважаеми г-н Коков, ако така наистина се казвате, защото в чата се представяхте с друго име, моля не ни обвинявайте нас за това, че не може да се ориентирате в елементарни неща:

1) Въпросната Малоя беше с наличност само 1 бр, която беше указана под бутона Поръчай и технически нямаше възможност да се поръчат повече от това количество. Т.е. никого не сме заблуждавали, просто вие не сте обърнали достатъчно внимание. Промоцията беше защото гумата беше единствена бройка, а не заради стар ДОТ. След като се оказа, че при доставчика има още количества от същия артикул, разбира се промоцията не беше необходима повече. Да сте се възползвали когато е имало възможност, а не да си търсите виновен сега...

2) Размерът не е масов в зимен вариант, защото всички разумни собственици на изброените от вас автомобили зимата минават на стоманени джанти и гуми 205/55 R16, като комплект гума и джанта излиза по-евтино от само зимна гума 205/50 R17

3) ДОТ не крием по наше желание, просто при голяма част от доставчиците ни от България няма възможност за проверка на ДOT или за обозначаване когато гумите са със стар ДОТ. При доставчиците ни от чужбина този проблем е решен отдавна и тази информация е достъпна за клиентите. Когато получим гумите по дадена поръчка и се окажат с ДОТ по-стар от една година, винаги първо уведомяваме клиента преди да изпратим поръчката и той си решава.

4) Опцията за оглед на продукта преди плащане винаги я е имало и при нас от самото начало на сайта, но явно е по-лесно да сипеш обвинения, без да си направиш труда да провериш как стоят нещата.

понеделник 17 октомври, 2011