product-image

Dunlop Sp01 185/60 HR15 84H


152.82лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

Goodyear
производител


Летни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (16)

customers_lastname
DUNLOP SP-01 235/55 R17 99V

рейтинг:

Гуюите са нови, точно както се надявах. Политиката с две коли на час е супер. Всичко беше ОК, освен изкуствено надутите цени във вашия бранш и преди всичко в София!

петък 27 април, 2018

Zahri Zhurnalov Рудозем
DUNLOP SP SPORT 01 185/55R15 82H

рейтинг:

Това лято и аз за първи път поръчвам гуми чрез интернет. Много съм доволен от екипа на авто гуми бг , днес пъръчах и на другия ден при мен. Всичко си беше точно и с гумите, и с доставката и фактура + гаранция към тях. Пиша сега, защото вече имам и 7000км с тези гуми . Като впечатления, стабилност във завой и мокър път, не е шумна и съм доволен от покупката. След някой ден ще поръчам пак от вас и зимни. Всичко добро и бъдете все така номер едно!!!

четвъртък 04 октомври, 2012

рейтинг:

За първи път поръчвам от сайта и останах много доволен от коректността и времето за изпълнение на поръчката. Относно гумите съм очарован. Надявам се и за напред да продължите в тази посока определено ставам Ваш клиент и за напред. Ще Ви препоръчам и на мои приятели.

четвъртък 07 юни, 2012

jelev jelev варна
Dunlop Sp 01 255/55 R18 109V XL FR ROF

рейтинг:

За първи път поръчвам гуми от http://www.avtogumi.bg. Веднага след поръчката се свързаха с мен и ми обясниха,че въпросните гуми ги има в наличност с желания от мен дот 3511 произведени в Германия.Много съм доволен от услугата им и занапред,когато си поръчвам гуми,тях ще използвам.

четвъртък 31 май, 2012

рейтинг:

В началото на месеца си поръчах две гуми от тези. Доволен съм. Обслужването беше добро. А гумите са страшни - много здраво спират, много добро сцепление и на сухо и на влажно и през вода с висока скорост се държат много стабилно.

събота 19 май, 2012

Марин Сталев Стара Загора
DUNLOP SP01 205/50 HR17 89 H MFS

рейтинг:

Изключително съм доволен от коректното отношение на екипа на AVTOGUMI.BG. Есента си поръчах 4 броя зимни гуми Michelin Alpin a4 205/55 R16 91T доставени след 6 дни, произведени в Португалия и с ДОТ-23.11. Отлична гума, тествана в заснежените и заледени пътища през 2012г. Перфектно поведение на автомобила по пътя. На 31.01.2012 си поръчах 2 броя летни гуми - DUNLOP SP01 205/50 HR17 89H MFS, които ми бяха доставени от склад в Германия на 13.02. Гумите са произведени в Германия с ДОТ-35.11. Отзиви за тях-по нататък, като ги изпробвам през пролетта и лятото. Препоръчвам на всички да използват услугите на AVTOGUMI.BG!

сряда 15 февруари, 2012

Михаил Филипов София
Dunlop Sp 01 235/45 R17 94W

рейтинг:

Здравейте, Доста добри отзиви има за този сайт - поздравления. Моето първо впечатление е не до там добро. Накратко. Обадих се преди 5 мин. /25.5.2011г / на посочения мтелски телефон с желанието да попитам за произхода на гумите който искам да купя. Жената която отговори, отговори все едно е домашен или личен телефон. Второ, на въпроса с какъв произход са гумите, отговорът беше - Европа!!! Трето, на молбата да провери ако може и да се чуем по-късно последва отговор - "където Dunlop реши там ги произвежда"?!?!??! Беше меко казано не любезна, добре че не бях пред нея, сигурно щеше да ми налети на саморазправа. Моля ви обърнете внимание на културното възпитание на служителите си при работа с клиенти. Лек ден

коментар на АВТОГУМИ.бг: Приемаме критиката, колежката е трябвало да бъде по-любезна и да ви насочи да си пуснете запитването по имейл. Гумите, които ви интересуват се правят в Германия и/или Япония, налични са на склад в чужбина и се доставят по поръчка, т.е. няма как да бъде проверен произхода на текущата партида.

сряда 25 май, 2011

Елица Троева Самоков
Dunlop Sp01 185/65 R14 86H

рейтинг:

Сумата на поръчката на преждеговорившия Кирил Димитров е доста голяма (пък и малка да е-все тая), така че бихте могли да врътнете едно телефонче до въпросния доставчик да го питате дали могат да ви кажат ДОТ. Нещо взехте да се излагате и да проявявате доста наглост. Недопустимо е за един добър търговец да нарича клиентските желания "прищявка" - голям срам за вас!!! Самият Кирил съветвам да поръча гумите и като ги види наживо,ако не му харесат да не ги купува!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Всичко, което предлагате е било направено от наша страна!!! Клиентът е бил уведомен, че гумите няма да са по-стари от 2010 г., но за този артикул не може да се даде точна информация за ДОТ-а. Този отговор не е удовлетворил г-н Димитров и не сме имали друг избор освен да откажем поръчката, тъй като не можем да изпълним изискванията на клиента.

Никъде не афишираме, че има възможност за проверка на точен ДОТ на всеки артикул, а и подобна "услуга" не се предлага от никой голям онлайн магазин за гуми в Европа. Разбира се, всички наши клиенти имат опцията да прегледат гумите при получаване и да ги откажат при стар ДОТ или някакъв друг проблем.

сряда 27 април, 2011

Kiril Dimitrov Sofia
Dunlop Sp 01 195/55 R15 85T

рейтинг:

Като се каже ДОТ повечето хора разбират 4-те цифри, не само последните две от него. "Прищявката" ми "не към момента" ами изобщо не може да бъде изпълнена.... поне така каза служителката, въпреки че казах че няма проблем да изчакам или да се обадя аз в склада. Не знам вашите гуми при доставчик ли са или другаде. Това все пак са ваши си фирмени неща, но ако е така може би трябва да поработите в посока подобряване на взаимодействието между вас. И в крайна сметка след като смятате желанието да разбера гумите дали са на 4 или на година и 4 месеца за "прищявка" аз нямам какво повече да добавя.

коментар на АВТОГУМИ.бг: И в двата случая гуми с ДОТ от 2010 г. не са стари и не подлежат на никакво по-специално обозначаване в сайта, което незнайно защо очаквате от нас. По принцип изпълняваме подобни "прищявки" и проверяваме за точен ДОТ, но не и в най-натоварената седмица от летния сезон, т.е. колежката правилно ви е казала, че в момента не може да се провери точния ДОТ. Та кое точно не разбрахте и от какво не сте недоволен? Ако сте недоволен от това, че не е възможно за всяка гума да се дава точен ДОТ със седмица на производство, можем да ви уверим, че това е така не само при нас, а във всички онлайн магазини за гуми в Европа, дори и в най-големите и популярни такива. Ако все пак намерите такъв магазин, приканваме ви отново да го публикувате тук и ще го оставим като безплатна реклама на конкурентите. Успех!

понеделник 04 април, 2011

Kiril Dimitrov Sofia
Dunlop Sp 01 195/55 R15 85T

рейтинг:

Жалко че на фона на толкова много хубави коментари трябва да напиша 1 лош. Избрах да купя гумите си от тук не само заради добрите цени, но и очевидно доброто отношение към клиентите. За жалост до днес... поръчах си гуми на 02 Април, като изрично написах че искам да са с ДОТ от тази година. Дори исках да си ги монтирам при вас и за двата атомобила: 2 x Nokian H 205/60 R15 91H 274.52лв. 2 x Dunlop Sp 01 195/55 R15 85T 315.98лв. Стационарен монтаж : 64.00лв. Общо с ДДС: 654.50лв. Днес пообяд една госпожа ми се обади за да ме уведоми, че Dunlop-а е с ДОТ от 2010. Казах няма проблем, ако е поне някъде в средата на годината. Жената каза, че към момента не може да ми каже. Казах й окей.. проверете и ми се обадете. Тя пък каза, че всъщност не може да провери. На моят въпрос, че "все пак има разлика дали гумите ще са на половин година или година и половина нали?" най-невъзмутимо ми отвърна "е не е година и половина... още сме април". Попитах дали нямат някаква програма или просто GSM на който да се попита от кога е ДОТ-а, като подчертах че няма проблем и аз да се обадя. Тя пък ми каза, че и аз да се обадя няма как да стане, защото система няма, а пък в склада има страшно много гуми и не може да се търсят. Значи какво излиза: ако купувам гумите - окей, вадим ги, ако не - не ни интересува. В крайна сметка попитах има ли някакъв изход от ситуацията, а женицата ми отговори "да, или купете така гумите или откажете поръчката". Естествено че отказах всичко.... Та пичове така не става. Първо вие очевидно не знаете какво точно продавате. Второ дори и до момента 4 часа след като разбрахте, че гумите са от 2010 все още си седят в сайта без пояснение. Трето отношение "купувай или марш" не ми се струва много коректно при положение, че искам нормална информация, без която трудно мога да заложа на вашия продукт. Кирил Димитров Номер на поръчката: 6244

коментар на АВТОГУМИ.бг: Уважаеми г-н Димитров, поискали сте информация за ДОТ, колегите са проверили и са ви уведомили, че гумите са с ДОТ2010 г, което е повече от достатъчно, за да се информирате, че гумите не са стари. Това, че вие искате да знаете точната седмица на производство, вече е ваша прищявка, която в момента няма как да бъде изпълнена, тъй като гумите не са налични при нас, а в склад на наш доставчик. За това и колегите учтиво са ви отказали поръчката. На сайта не е гарантирано, че е възможно да се дава точен ДОТ за всяка гума. Когато можем го правим, но когато не е, се налага да откажем поръчката както във вашия случай.

понеделник 04 април, 2011

vasil vasilev Slivnitca
Dunlop Sp 01 185/60 R14 82H

рейтинг:

Зравейте,да попитам една информация,дали гумата има борд отстрани?

коментар на АВТОГУМИ.бг: На този размер 185/60 R14 не.

четвъртък 24 март, 2011

рейтинг:

Отлична оценка за AVTOGUMI.bg!!! Много съм доволен!

събота 19 март, 2011

ORLIN VITKOV Sofia
Dunlop Sp 01 205/60 R15 91H

рейтинг:

Много съм доволен от гумите само от скока на цената малко съм изненадан.

коментар на АВТОГУМИ.бг: Цените на суровите материали за производството на гуми ескалират в световен мащаб и увеличенията на цените от производителите са доста чести през последните месеци...

четвъртък 17 март, 2011

Вилизар Димов Бяла
Dunlop Sp01 205/55 WR16 91W MFS

рейтинг:

Доволен сам от гумите и коректното отношение!След като ги порачах,на следващия ден бяха при мен!

сряда 16 март, 2011

николай вълчев варна
Dunlop Sp01 205/55 WR16 91W MFS

рейтинг:

За първи път поръчвам гуми от горепосочената фирма.Веднага след поръчката се свързаха с мен и ми обясниха,че въпросните гуми ги няма в наличност,но когато ги доставят в страната ще ме уведомят.Наистина днес получих гумите с дот 0511 и произведени в Германия.Много съм доволен от услугата им и занапред,когато си поръчвам гуми,тях ще използвам.Просто ме спечелиха като клиент.

петък 25 февруари, 2011

krasimir spasov sofia
Dunlop Sp01 185/60 HR14 82H

рейтинг:

Много сам доволен от гумите и от обслужването .Препорьчвам ги на всички в размер 185/60/14

четвъртък 08 юли, 2010